Het huren van hefwerktuigen

Tijdelijke oplossing nodig?   Huren dan!
 

 

 

Heeft u interesse in het huren van hefwerktuigen voor uw project? DiLAGO in Papendrecht helpt u graag! Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van een breed scala aan hefwerktuigen. De overheid legt steeds meer nadruk op zaken zoals registratie, onderhoud en certificering van hefwerktuigen. Met het huren van een van onze vele beschikbare hefwerktuigen hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent deze eisen, die zorg ligt bij ons als verhuurder. Voor tijdelijke projecten is huur vaak ook een uitstekende optie, omdat dit geen grote investeringen met zich meebrengt.

Wij zijn uw specialist voor het huren van hefwerktuigen

De verhuurafdeling van ons hijsmiddelenbedrijf beschikt over een breed assortiment aan hefwerktuigen die u kunt huren. Van takel tot dommekracht en van vijzel tot hijsband; we hebben het allemaal het allemaal. Voor elk project hebben wij passend materieel in huis. Ons verhuurmaterieel is modern en voldoet aan alle gestelde eisen. Alle hijs- en hefmiddelen worden na retourname direct gecontroleerd en getest. Zodoende zijn alle hefwerktuigen weer direct beschikbaar voor verhuur en blijven zij optimaal functioneren. We gaan als specialist in hijs- en heftechniek graag met u in gesprek om u te adviseren en de uitgebreide mogelijkheden voor koop of huur van werktuigen te bespreken.

Vragen over onze producten?

Verkoop van hefwerktuigen en benodigdheden

Naast huren kunt u ook op ons rekenen als u hefwerktuigen en gerelateerde benodigdheden voor uw bedrijf, zoals een pallethijshaak wilt kopen. Ons assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten handtakels, rateltakels en staaldraadtakels. Ook hebben wij meetapparatuur in ons assortiment, zoals verscheidene types lastmeters en analoge trekkrachtmeters. Voor het kopen van beveiliging op hoogtes, zoals harnassen en complete valbeveiligingssets voor het werken in bijvoorbeeld de steigerbouw en in hoogwerkers, bent u eveneens aan het juiste adres. Bij ons heeft u dus veel meer opties dan alleen het huren van hefwerktuigen. De mogelijkheden zijn uitgebreid!

Schakel ons in voor een passende oplossing

Of het nu gaat om een groot of een klein hijsprobleem: wij stellen in werk alles om tot een passende oplossing te komen! Heeft u interesse in het huren of kopen van hefwerktuigen of wilt u meer informatie over alle beschikbare hefwerktuigen in de verhuur? Neem dan contact met onze klantenservice op. Ons team staat voor u klaar!Folder DiLAGO:                                                                           

           

 

Voor iedere hijsjob is DiLAGO uw hijsspecialist!