Verhuur

Tijdelijke oplossing nodig?   Huren dan!
 

 

 

Voor het huren van hijs- en hefwerktuigen moet u bij ons zijn

Heeft u interesse in het huren van hijs- en hefwerktuigen voor uw project? Wij helpen u graag! Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van een breed scala aan hefwerktuigen en hijswerktuigen. De overheid legt steeds meer nadruk op zaken zoals registratie, onderhoud en certificering van hijs- en hefwerktuigen. Met het huren van een van onze vele beschikbare hijswerktuigen of hefwerktuigen hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent deze eisen, die zorg ligt bij ons als verhuurder. Voor tijdelijke projecten is huur vaak ook een uitstekende optie omdat dit geen grote investeringen met zich meebrengt.

Wij zijn uw specialist voor het huren van hijs- en hefwerktuigen

De verhuurafdeling van ons bedrijf beschikt over een breed assortiment aan hijs- en hefwerktuigen die u kunt huren. Van takel tot dommekracht en van vijzel tot hijsband; DiLAGO uit Papendrecht heeft het allemaal. Voor elk project hebben wij passend materieel in huis. Ons verhuurmaterieel is modern en voldoet aan alle gestelde eisen. Alle hijs- en hefmiddelen worden na retourname direct gecontroleerd en getest. Zodoende zijn alle hijswerktuigen en hefwerktuigen weer direct beschikbaar voor verhuur en blijven zij optimaal functioneren. We gaan graag met u in gesprek om u te adviseren en de uitgebreide mogelijkheden voor koop of huur van werktuigen te bespreken.

Verkoop van hijs- en hefwerktuigen en benodigdheden

Naast huren kunt u ook op ons rekenen als u hijs- en hefwerktuigen en gerelateerde benodigdheden voor uw bedrijf wilt kopen. Ons assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten handtakels, rateltakels en staaldraadtakels. Ook hebben wij meetapparatuur in ons assortiment, zoals verscheidene types digitale lastmeters en analoge trekkrachtmeters. Voor het kopen van valbeveiliging, zoals veiligheidsharnassen en complete valbeveiligingssets voor het werken in bijvoorbeeld de steigerbouw en in hoogwerkers, bent u eveneens aan het juiste adres. Bij ons kunt u dus veel meer dan alleen het huren van hefwerktuigen en hijswerktuigen. De mogelijkheden zijn uitgebreid!

Meer weten? Neem contact met ons op

Of het nu gaat om een groot of een klein hijsprobleem: wij stellen alles in het werk om tot een passende oplossing te komen! Heeft u interesse in het huren of kopen van hijs- en hefwerktuigen of wilt u meer informatie over alle voor verhuur beschikbare hijswerktuigen en hefwerktuigen? Bel ons via +31 (0)78-6815333 of stuur een e-mail met uw vraag naar verkoop@dilago.nl om de opties te bespreken. Ons team staat voor u klaar!Folder DiLAGO: