Klantenservice

Contact:
Voor vragen en/of direct advies helpen wij u graag persoonlijk.
Op werkdagen van 8.00 tot 17.00 en op vrijdag van 8.00 tot 16.00.

U kunt contact opnemen per telefoon op nummer 078-6815333.

Bestellingen via onze webshop:

Bestellen kan via onze webshop heel eenvoudig, middels de volgende de stappen:
1.  zoek uw product
2.  plaats product in winkelmandje
3.  vul uw persoonlijke gegevens in
4.  selecteer een leveringsmethode
5.  selecteer een betaalmethode
6.  plaats uw bestelling

Om bestellingen te kunnen plaatsen in onze webshop dient u aangemeld te staan als webklant.
Nog geen webklant, wij kunnen dit telefonisch of per mail voor u regelen!

Levertijden / bezorging en bezorgkosten:

Aangezien de voorraden & levertijden bij DiLAGO sterk wisselen en wij hiervoor afhankelijk zijn van onze leveranciers, kunt u voor actuele levertijden contact opnemen met onze afdeling VERKOOP tel.nr. 078-6815333.
De bezorgkosten zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van de goederen die u besteld. Bijkomende kosten zullen vermeld staan op de bestelbon van de Webshop.

Betalingen:

De webshop van DiLAGO is gekoppeld aan het IDEAL betalingssysteem. Staat u bij ons als klant geregistreerd dan is betalen op rekening ook mogelijk.

     


Herroepingsrecht
Bij levering van producten:

1.      Bij de aankoop van standaard producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte datum.

2.      Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.    
Vrachtkosten voor het terugzenden van de goederen komen altijd ter rekening van de consument.

3.      Goederen die bij DiLAGO.nl zijn gekocht, kunnen na gebruik of indien naar wens gemaakt, niet worden geretourneerd.
Hijs- en hefproducten zijn onderhevig aan strenge veiligheidseisen. Bij verkeerd gebruik kunnen de eigenschappen van hijs- en hefproducten veranderen, waardoor DiLAGO Hijs-en Heftechniek B.V. de veiligheid van deze artikelen niet meer kan garanderen en dus niet meer kan verkopen. Daarom worden enkel ongebruikte en standaard goederen teruggenomen. Afbeeldingen
Afbeeldingen op de webshop kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Buitenland
De webshop van DiLAGO levert momenteel alleen in Nederland. Wilt u vanuit een ander land bestellen, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.