Veiligheidsharnassen voor in de bouw kopen


 
✔ Alles onder één dak
✔ 24/7 storingsdienst
✔ Service en onderhoud

Wilt u veiligheidsharnassen voor in de bouw kopen? In de webshop van DiLAGO in Papendrecht, vindt u een uitgebreide keuze uit verschillende types harnassen en bijbehorende benodigdheden. Wij vertellen u er graag meer over, zodat u de juiste veiligheidsharnassen voor uw werk in de bouw kunt kopen.

Op zoek naar veiligheidsharnas?

 

Welke veiligheidsharnassen voor in de bouw wilt u kopen?

Ons aanbod bevat veiligheidsharnassen met een of twee bevestigingspunten. Kiest u voor een degelijk static harnas met of zonder elastisch bovengedeelte? Of voor een expert premium harnas met snelle sluitingen en zachte banden voor extra draagcomfort? Wij bieden ook hittebestendige veiligheidsharnassen aan, die perfect geschikt zijn voor gebruik bij onder andere las- of slijpwerkzaamheden en bestand zijn tegen gesmolten metalen. Onze harnassen zijn gecertificeerd en veilig en daarnaast beschikbaar in verschillende maten. We helpen u graag, zodat u de meest geschikte veiligheidsharnassen kunt kopen voor uw werk in de bouw of binnen de hijs- en heftechniek. Stel uw complete valbeveiligingset samen, dan kunt u veilig aan de slag met onze hijsmiddelen op hoogte.


hijs- en heftechnieken door Dilago.nl

Bestel direct uw veiligheidsproducten

Weet u al welke veiligheidsharnassen u wilt kopen voor gebruik tijdens uw werkzaamheden in de bouw? Bestel ze dan direct via onze webshop! Als u nog vragen heeft over onze harnassen, neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar verkoop@dilago.nl of bel ons via +31 (0)78-6815333. Ons team helpt u graag bij het maken van de juiste keuze!
 

Vragen over onze producten?


 
 

 
Er staan geen producten in deze categorie.

Uitgelichte producten