Digitale lastmeters kopen


 
✔ Alles onder één dak
✔ 24/7 storingsdienst
✔ Service en onderhoud

Bij DiLAGO uit Papendrecht kunt u analoge en digitale lastmeters van hoge kwaliteit kopen, bijvoorbeeld een AP dynamometer of ED Extreme meter met extra EDX opties. Met een goede lastmeter zorgt u ervoor dat veiligheid tijdens uw werkzaamheden altijd op één staat. Wilt u een specifieke mechanische of digitale lastmeter kopen, zoals de AP dynamometer of de ED Extreme meter met of zonder toegevoegde EDX opties? Zoekt u dan vooral niet verder, want dat kan bij ons. Wij hebben verschillende lastmeters in ons assortiment, er zit vast een passende meter voor u bij!  

Op zoek naar lastmeters?

 

De beste digitale lastmeters kunt u bij ons kopen

Het voordeel van digitale lastmeters is zonder twijfel de exactheid. De digitale ED Extreme lastmeter met eventuele extra EDX opties is zeer robuust en heeft een veiligheidsfactor van 5:1 en een extreme nauwkeurigheid van 0,1% t/m 50T. De modellen vanaf 75T hebben een veiligheidsfactor van 4:1 en een nauwkeurigheid van 0,3%. De digitale lastmeter ED Extreme kunt u aanvullen met extra EDX opties. Daarmee leest u de meter uit op de computer en gebruikt u een extern afleesdisplay.
 

Mechanische lastmeter

Als u op zoek bent naar een analoge trekkrachtmeter kunnen wij u eveneens helpen. De AP dynamometer is geen digitale maar een mechanische lastmeter, die u bij ons online kunt kopen. De AP dynamometer gebruikt u wanneer nodig ook onder water, dankzij de robuuste bouw en premium coating. U kiest uit verschillende opties zoals weergave in kilogram of lbs, verandering van de nul-positie en het instellen van een claxon alarmsignaal. Naast de AP dynamometer en de digitale ED Extreme lastmeter met eventuele extra EDX opties kunt u bij ons nog meer soorten lastmeters kopen. Wij lichten ons aanbod aan hijsmiddelen  graag voor u toe als u dat wenst.

hijs- en heftechnieken door Dilago.nl
 

Bestel uw lastmeter snel en gemakkelijk online

Als u een van onze analoge of digitale lastmeters wilt kopen, bijvoorbeeld een lastmeter zoals de AP dynamometer of ED Extreme meter met EDX opties, kan dat snel en eenvoudig via onze webshop. Heeft u onze hulp nodig om de juiste keuze te maken of heeft u vragen over de verzending? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)78-6815333. Als u een e-mail wilt sturen kan dat ook, naar verkoop@dilago.nl.
 

Vragen over onze producten?


 
 

 
Er staan geen producten in deze categorie.