Service en Onderhoud

Sinds 1977 is DiLAGO een begrip in de hijswereld door het specialisme van verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie en testen van kranen en hijs- en hefmiddelen. Voor al haar diensten en leveringen is DiLAGO gecertificeerd conform ISO 9001:2000, VCA* en EKH. Niet alleen in de eigen werkplaats van DiLAGO maar ook op iedere locatie kunnen de specialisten o.a. met behulp van de mobiele trekbank hun werkzaamheden uitvoeren.

Het assortiment bestaat voornamelijk uit topproducten die grotendeels uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast biedt het leveringsprogramma ruime keuzemogelijkheden in diverse andere prijsklassen, merken en kwaliteit.

Onderhoud en keuringen.
Hijs- en hefmiddelen zoals bijvoorbeeld laad- en losgerei aan boord van schepen, kettingwerk, hijsbanden, handtakels, hijsdraden en staaldraadstroppen, hijsblokken, hijsjukken, klemmen en lieren moeten voldoen aan wettelijke normen en richtlijnen en voorzien zijn van een geldig certificaat. Daarnaast geldt de wettelijke verplichting om ze tijdens de gebruiksduur periodiek te keuren. DiLAGO zorgt daarvoor. Ook kunnen wij bij u op locatie alle hijsmiddelen en bovenloopkranen keuren, testen, visueel inspecteren en certificeren.

Om uw hijs- en hefmiddelen weer in topconditie te brengen, beschikt DiLAGO over alle faciliteiten in eigen huis. Alle hijsmiddelen worden gedemonteerd, ge´nspecteerd, waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen, gemonteerd en tot slot uitvoerig getest. Klaar voor een veilig en probleemloos gebruik! Door de ruime ervaring zorgt DiLAGO ervoor dat geen enkel type of merk een probleem vormt.

Kortom: DiLAGO brengt al uw hijs- en hefwerktuigen in topconditie!

Ook het onderhoud van uw elektrische (hand) gereedschappen, volgens de NEN-3140 norm, kan door DiLAGO worden verzorgd. Trappen, ladders en steigers moeten tevens een jaarlijkse keuring ondergaan. Hiervoor kunt u ook een beroep doen op onze eigen, deskundige inspecteurs. Zo biedt DiLAGO u een totaalpakket waarmee de zorg voor optimaal functionerend gereedschap uit handen wordt genomen.

Onze tarieven kunt u opvragen via onze verkoopafdeling.
verkoop@dilago.nl


Storingsdienst altijd bereikbaar!

Ongeacht de locatie, gebouw of schip, binnen of buiten... de specialisten van DiLAGO staan voor u klaar! De storingsdienst verhelpt de stilstand aan uw hijsmiddelen of kranen zo snel mogelijk en is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 078 68 15 333.


De zekerheid van werken volgens de norm.

DiLAGO werkt geheel volgens de werkvoorschriften van de EKH. Tests worden uitgevoerd volgens de meest moderne methoden en richtlijnen. DiLAGO beschikt hiertoe over een door TNO goedgekeurde hydraulische testbank. Alle geteste items worden in onze jaarkleur of in de door u gewenste huiskleur gespoten. De door ons verrichtte werkzaamheden vindt u terug op het inspectierapport. Al deze gegevens worden eveneens in onze database opgeslagen.

Uiteraard leveren wij voor elk item een nieuw certificaat of wordt het bestaande certificaat gratis bijgewerkt.