Service en onderhoud aan uw hefwerktuigen

V

Voor onderhoud aan hefwerktuigen en hijswerktuigen zijn wij uw partner. Sinds 1977 is DiLAGO in Papendrecht een begrip in de hijswereld door het specialisme van verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie en testen van kranen en hijs- en hefmiddelen. Voor al onze diensten en leveringen zijn wij gecertificeerd conform ISO 9001:2000, VCA en EKH. Niet alleen in onze eigen werkplaats maar ook op iedere locatie kunnen onze specialisten, onder andere met behulp van de mobiele trekbank, hun werkzaamheden uitvoeren.

Onderhoud en keuringen van hefwerktuigen, hijswerktuigen en gereedschappen

Gekochte producten binnen de hijs- en heftechniek moeten voldoen aan wettelijke normen en richtlijnen en voorzien zijn van een geldig certificaat. Denk bij zulke middelen bijvoorbeeld laad- en losgerei aan boord van schepen, kettingwerk, hijsbanden, handtakels, hijsdraden en staaldraadstroppen, hijsblokken, hijsjukken, klemmen en lieren. Onderhoud van hijswerktuigen en hefwerktuigen is van groot belang om de veiligheid tijdens het werken te waarborgen. Naast onderhoud geldt de wettelijke verplichting om de hijswerktuigen en hefwerktuigen tijdens de gebruiksduur periodiek te keuren. Wij zorgen daarvoor. Ook kunnen we bij u op locatie alle hijsmiddelen en bovenloopkranen keuren, testen, visueel inspecteren en certificeren.

Ruime ervaring in ons vak

Om uw gekochte hijs- en hefmiddelen weer in topconditie te brengen, beschikken wij over alle faciliteiten in eigen huis. Alle hijsmiddelen worden gedemonteerd, geïnspecteerd, waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen, gemonteerd en tot slot uitvoerig getest. Zo zijn de hijsmiddelen klaar voor een veilig en probleemloos gebruik! Dankzij onze ruime ervaring in onderhoud van hefwerktuigen en hijswerktuigen vormt voor ons geen enkel type of merk een probleem.

Kortom: DiLAGO brengt al uw hijs- en hefwerktuigen in topconditie!

Vragen over onze producten?

Heeft u meer gereedschap dat onderhoud nodig heeft?

Naast het onderhoud van uw hijswerktuigen kan ook het onderhoud van uw hefwerktuigen en elektrische (hand)gereedschappen, volgens de NEN-3140 norm, door ons worden verzorgd. Trappen, ladders en steigers moeten tevens een jaarlijkse keuring ondergaan. Hiervoor doet u ook een beroep op onze eigen, deskundige inspecteurs. Zo bieden wij u een totaalpakket waarmee de zorg voor optimaal functionerend gereedschap uit handen wordt genomen.

Storingsdienst altijd bereikbaar!

Ongeacht de locatie: gebouw of schip, binnen of buiten... onze specialisten staan voor u klaar! De storingsdienst verhelpt de stilstand aan uw hijsmiddelen of kranen zo snel mogelijk en is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

De zekerheid van werken volgens de norm.

Wij werken geheel volgens de werkvoorschriften van de EKH. Tests worden uitgevoerd volgens de meest moderne methoden en richtlijnen. We beschikken hiertoe over een door TNO goedgekeurde hydraulische testbank. Alle geteste items worden in onze jaarkleur of in de door u gewenste huiskleur gespoten. De door ons verrichtte werkzaamheden vindt u terug op het inspectierapport. Al deze gegevens worden eveneens in onze database opgeslagen. Uiteraard leveren wij voor elk item een nieuw certificaat of wordt het bestaande certificaat gratis bijgewerkt.

Laat het onderhoud van uw werktuigen aan ons over

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor onderhoud aan uw hijswerktuigen, hefwerktuigen en overig gereedschap, neemt u eenvoudig contact met ons op. Wilt u werktuigen kopen? Dit is ook mogelijk. Ons assortiment bestaat uit topproducten die grotendeels uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast biedt het leveringsprogramma ruime keuzemogelijkheden in diverse andere prijsklassen, merken en kwaliteit. Stuur een e-mail naar verkoop@dilago.nl of bel ons via +31 (0)78-6815333 om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Voor iedere hijsjob is DiLAGO uw hijsspecialist!