Nieuws

COVID-19 RICHTLIJNEN: 

Het coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat centraal. Via deze brief informeren wij u over de maatregelen die wij vanaf vandaag treffen om de risico’s t.a.v. besmetting met het Corona-virus te beperken.
DILAGO heeft een aantal preventieve maatregelen genomen. De adviezen van het RIVM staan hierin centraal. Daarnaast hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen:

  • Uw gezondheid en die van onze medewerkers staan voorop. Zo blijven onze medewerkers met enige vorm van verkoudheid en/of griepklachten thuis. Verder zullen we een veilige afstand (1,5 m) met u bewaren, net zoals dat geldt voor onze medewerkers onderling.
 
  • Direct hand-op-handcontact moet worden vermeden.
 
  • Leveringen vinden normaal doorgang. Wij hebben onze chauffeurs gevraagd om afstand te houden van andere mensen. (Onze chauffeurs zullen bij het laden en lossen afstand houden en wellicht bestelde goederen slechts voor u neer zetten) Dat betekent dat u niet meer hoeft af te tekenen op papier of PDA (digitale handtekening). Onze bezorgers zullen uw naam zelf noteren en aftekenen, mits u akkoord bent uiteraard.
 
  • Vooralsnog zijn onze voorraadposities toereikend en kunnen wij onze reguliere orders gewoon uitleveren. Echter zult u begrijpen dat onze aanvoerlijnen tijdelijk stil hebben gelegen en dat dit in de toekomst mogelijk tot leveringsvertragingen van bepaalde producten kan leiden. Wij stellen alles in het werk om deze consequentie zo beperkt mogelijk te houden.   
     
  • Reparaties en keuringen/certificeringen vinden doorgang. Wij proberen het reizen en bezoeken van locaties door onze medewerkers zoveel mogelijk te beperken. In onderling overleg kunnen we afstemmen of reparaties en keuringen opgestuurd kunnen worden naar onze locatie in Papendrecht. Hier kunnen wij de normale service bieden die u van ons gewend bent. Het kan zo zijn dat de doorlooptijden wat kunnen oplopen door de beperkte beschikbaarheid van onderdelen. Is dit niet mogelijk, dan komen onze medewerkers bij u op locatie. Daarbij zullen zij gepaste maatregelen nemen om afstand te houden van andere mensen.
 
  • Onze vestiging blijft vooralsnog open en te allen tijde goed bereikbaar. Wel willen we u vragen zoveel mogelijk vooraf te bestellen. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail of webshop (DiLAGO.nl). Hierdoor blijft de tijd dat u aanwezig bent in ons bedrijf zo kort mogelijk. Afhaalorders worden klaargezet, zodat u deze zelf kunt pakken. Binnen DiLAGO vragen we u om een gepaste afstand te bewaren (1,5 m) en vanzelfsprekend alleen een bezoek te brengen als u in goede gezondheid bent.
 
  • Vertegenwoordigers, en chauffeurs die goederen afhalen of afleveren, worden niet meer toegelaten in de magazijnen of kantoren. Documenten en dergelijke dienen bij de zending te worden gelegd.
 
  • U kunt onze collega’s op de gebruikelijke wijze via telefoon en mail bereiken. Onze medewerkers zullen alleen bij spoedgevallen op locatie verschijnen. Zij hebben het advies gekregen zoveel mogelijk per mail en telefonisch contact te onderhouden.

Wij houden de ontwikkelingen en de informatie vanuit het RIVM dagelijks en nauwlettend in de gaten.
Bovenstaande is voor onbepaalde tijd van kracht en kan op ieder moment, op grond van nadere aanwijzing van de bevoegde instanties, worden aangepast. Indien er naar aanleiding van het bovenstaande vragen zijn, aarzel dan niet om met uw gebruikelijke contactpersoon te spreken.
Deze bijzondere tijden vragen om een aangepaste benadering. Wij vragen u dan ook om uw begrip, waarvoor bij voorbaat dank.
 
Met vriendelijk groet,
DiLAGO Hijs- en Heftechniek B.V.
R. van der Meer
Directeur

 

Belangrijk nieuws inzake de overname van Hijsmiddelen.nl.
 

 
                                                                                                 Rijnsburg 1 augustus 2018
 
Geachte relatie ,
 
De vakmensen achter onze service in het keuren en inspecteren van hef & hijsmaterialen , zijn de spil in elke onderneming, dus ook in de onze.
Mede door het gigantische probleem om geschikt personeel te vinden, waar momenteel elk technisch bedrijf mee worstelt heeft ons doen besluiten, om aansluiting te zoeken bij een gerenommeerde speler in deze bedrijfstak.
Wij zijn dan ook zeer verheugd om u te kunnen mededelen dat per 1 augustus 2018 Hijsmiddelen.nl deel gaat uitmaken van Dilago Hijs en Hefservice, die reeds meer dan 40 jaar hierin gespecialiseerd zijn.
Wat houd dit voor u als klant in, nu dat zijn alleen maar positieve zaken door gebruik te maken van de keurmeesters van Dilago (ook EKH) kunnen wij aan de alsmaar stijgende vraag naar service blijven voldoen.

Fysiek zal Hijsmiddelen.nl gaan verhuizen naar Nieuwland Parc 88, 3351 LJ in Papendrecht.
Onze telefoonnummer blijft gelijk: 0162 580058.
U blijft dus gewoon nog onze Hijsmiddelen service bussen en testtrailers op uw locatie zien, tevens zij de bekende gezichten ook daar.
Chris van Leeuwen voor al uw service vragen en voor onze brandweer klanten zal Marco Bakker zoals voorheen de inspecties blijven verzorgen.
Rest mij nog u te bedanken voor de fijne samenwerking, en ik ben ervan overtuigt dat de eigenaar van Dilago dhr. Robert van der Meer en zijn team, het u bekende service niveau meer dan zal evenaren. Menigeen heeft de laatste maande al kennis mogen maken bij de keuringen met de vakmensen van Dilago.
 
Ik verwijs u gaarne naar het schrijven van Dilago hieronder voor uitgebreide informatie.
 
Met vriendelijke groet,

Hijsmiddelen.nl - Hoist Control
Jan Prins
 
 

Nieuwland Parc 88, 3351 LJ Papendrecht
Telefoon    : 078-6815333
IBAN nr.     : NL04INGB0672067358
Swift           : INGBNL2A
K.V.K.         : 23057404
B.T.W. nr. : NL 007670977 B.01
Internet      : www.dilago.nl
E-mail        : Dilago@Dilago.nl
 
                                                                                    Papendrecht, 1 Augustus 2018
 
 
Geachte relatie van hijsmiddelen.nl,
 
 
Met gepaste trots willen wij u mededelen dat per 1 augustus 2018 Hijsmiddelen.nl is overgenomen door DiLAGO Hijs- en Heftechniek B.V.
 
DiLAGO is al meer dan 40 jaar een begrip in de hijs- en hefwereld en wil met deze overname de reeds ingezette groei een impuls geven. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.dilago.nl
 
Christian van Leeuwen en Marco Bakker zullen met deze overgang mee gaan en werken onder de vlag van DiLAGO. De mobiele nummers van Christian (06-15478532) en Marco (06-15582177) blijven ongewijzigd.
 
Alle werkzaamheden zullen vanuit ons nieuwe en moderne bedrijfspand, Nieuwland Parc 88 in Papendrecht worden uitgevoerd. Wij verzoeken u dan ook de adresgegevens te wijzigen.
 
Het huidige telefoonnummer van Hijsmiddelen.nl is doorgeschakeld naar DiLAGO, maar u kunt ook het directe nummer (078-6815333) van DiLAGO gebruiken. Het faxnummer 0162-521110 is per 1 augustus komen te vervallen.
 
Vanaf heden worden de facturen gestuurd in naam van DiLAGO Hijs- en Heftechniek B.V. en verzoeken u het rekeningnummer te wijzigen zoals vermeld in het briefhoofd. De lopende facturen onder de naam Hijsmiddelen.nl kunt u nog overmaken op het huidige rekeningnummer van Hijsmiddelen.nl.
 
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
 
Wij zien de samenwerking met u als klant met vertrouwen tegemoet en hopen dat wij in de toekomst op u mogen blijven rekenen!
 
 
Met vriendelijke groet
DiLAGO Hijs- en Heftechniek B.V.
 
 
R. van der Meer
Directeur-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Persbericht

Papendrecht, 03 mei 2016
Nieuwbouw DiLAGO Hijs- en Heftechniek BV op Nieuwland Parc - Papendrecht

DiLAGO Hijs- en Heftechniek B.V. zal zich in september van dit jaar weer vestigen in Papendrecht waar het bedrijf in 1977 is gestart. Na 36 jaar in Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd te zijn geweest met een enorme groei, is er gekozen om een nieuw bedrijfspand in Papendrecht te realiseren. Zo kan DiLAGO ook in de toekomst de beste service blijven geven.

In bijna 40 jaar is DiLAGO uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Hijs- en Hefwereld die grote en kleine bedrijven ontzorgt door verkoop, verhuur en onderhoud/keuringen van Hijs- en Hefmiddelen. Bedrijven in de maritieme-, staalbouw-, en offshore industrie weten de weg naar DiLAGO goed te vinden. Ook particulieren zijn altijd welkom om voor hun hobby het juiste en gecertificeerde hijsmiddel te verkrijgen.

In het nieuwe bedrijfspand wordt rekening gehouden met de toekomst. Er zullen nieuwe en zwaardere test faciliteiten worden aangeschaft alsmede een bovenloopkraan om in de toekomst ook zwaardere projecten aan te kunnen. Tevens komt er een groot voorraadmagazijn zodat er niet veel wordt misgegrepen en klanten snel kunnen worden bediend.

Als medeoprichter van de EKH (Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen) wordt de kwaliteit van de hijsmiddelen door de geschoolde inspecteurs op peil gehouden. Ook op locatie kunnen de medewerkers van DiLAGO de keuringen, reparaties en storingen goed uitvoeren. Of het nu gaat om hijsbanden, kettingen, takels of bovenloopkranen, DiLAGO is 24/7 bereikbaar. Het motto van DiLAGO is niet voor niets, Laat uw veiligheid, onze zorg zijn!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
DiLAGO Hijs- en Heftechniek B.V.
Hr. R. van der Meer
Tel.: 078-6815333
E-mail: dilago@dilago.nl
www.dilago.nl